drs. Sander Collé - Directeur Corporate Finance

Sander studeerde Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam. Na stage te hebben gelopen op de dealingroom bij ABN Amro, kwam hij er achter dat hij meer wilde dan alleen transacties van achter een beeldscherm begeleiden. In 1998 trad hij in dienst bij BDO Corporate Finance om daar middelgrote ondernemingen te begeleiden bij fusie- en overnamevraagstukken. In 2002 maakte Sander de overstap naar Van Oers Accountancy en Advies om daar Van Oers Corporate Finance op te starten.

Sander werkte in de loop der jaren aan transacties zoals de verkoop van Tandvitaal aan Bencis Capital Partners, de verkoop van die Lumotech aan het Ierse Nualight, de verkoop van diverse dochterondernemingen van Arbo Unie, acquisities voor Bruynzeel Keukens en diverse management buy-outs zoals van Koninklijke Bammens, Delta Energie en United Dutch Breweries (Oranjeboom). Daarnaast treedt Sander regelmatig op als spreker om kennis over te dragen aan studenten en ondernemers.

“De ruime ervaring en betrokkenheid bij meer dan 200 nationale en internationale transacties,  geven mij de stimulans om ook een volgende opdracht tot een succes te maken. Een van de belangrijkste factoren voor succes is het vinden van de juiste balans tussen ratio en emotie. Daarmee kan je een deal maken of breken.”