Gijs Vernoij - Fiscalist bedrijfsoverdrachten

Gijs begon in 1995 als belastingadviseur bij een belastingadvieskantoor in Nijmegen en Kapellen (België).  Zijn studie Fiscaal Recht aan de Universiteit van Tilburg rondde hij af in 1998, waarna hij begin 2001 de overstap maakt naar Van Oers Accountancy & Advies. In 2011 is hij hier toegetreden tot de directie.

Gijs is tevens auteur van verschillende wetenschappelijke artikelen en co-auteur van de Fed-brochure Winstsplitsing. Vanwege zijn specifieke kennis en brede ervaring op het gebied van bedrijfsoverdrachten is Gijs vaak betrokken bij de fiscale begeleiding van ver- en aankopen van bedrijven, (internationale) herstructureringen, opzetten van (internationale) vastgoedprojecten, internationale (due diligence-) opdrachten en overige Corporate Finance werkzaamheden.

 “Door een juiste fiscale structurering van een bedrijfsovername kunnen zowel koper als verkoper een aanzienlijk financieel voordeel behalen, waardoor de slagingskans van een succesvolle bedrijfsovername substantieel toeneemt. Niets is immers mooier dan een tevreden koper en verkoper in een toch wel vaak emotioneel proces.”