Andre de Vlaming RA - Accountant due diligence onderzoeken

Andre heeft in 1985 zijn studie HEAO Accountancy afgerond. Daarna volgde hij een landelijke studie bij het NIVRA, waar hij in 1989 zijn diploma behaalde. Andre is in 1985 begonnen bij Van Oers Accountancy & Advies. Inmiddels is hij reeds geruime tijd kantoorleider van de vestiging in Oosterhout en participeert hij in het dagelijks bestuur van Van Oers Accountancy & Advies.

Andre en zijn team zijn zeer ervaren in het uitvoeren van boekenonderzoeken (due diligence). Hierna volgt een kleine greep uit de transacties waarvoor Andre het boekenonderzoek heeft gecoördineerd en uitgevoerd. Diverse acquisities voor Dentconnect/Tandvitaal, de overname van Ploegmakers Food Ingredients door Ardo, de aankoop van Van der Meer Logistic door Post Kogeko, de carve out van Packcenter uit Moonen Packaging.

“Ik geniet ervan om mijn inhoudelijke vakkennis te combineren met het menselijke contact met onze klanten. Bij ieder boekenonderzoek ben ik dan ook zelf actief onderdeel van het team. Geen dag is hetzelfde!”