Werkwijze

Deskundige adviseurs

Betrokken en deskundig. Twee woorden die onze werkzaamheden en adviseurs bij uitstek typeren. Onze adviseurs zijn betrokken. Een succesvol resultaat valt niet altijd te behalen tussen negen en vijf. Daarom staan wij ook voor en na kantoortijd voor u klaar om te zorgen dat de transactie tot een succesvol einde komt.

Een bedrijfsoverdracht is geen puur rationeel traject: de emotie speelt vaak een zeer belangrijke rol. Onze adviseurs leven zich dus volledig in uw situatie in, om u zodoende van een zo goed mogelijk op maat gemaakt advies te kunnen voorzien.

Onze gediplomeerde adviseurs volgen nauwlettend alle laatste ontwikkelingen op economisch, juridisch en fiscaal gebied. Om onze kwaliteit op het gebied van ondernemingswaarderingen te waarborgen, zijn wij geregistreerd Register Valuators.

De typische Van Oers aanpak: gedegen, gestructureerd en betrouwbaar

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek stellen wij ons aan u voor. Uw persoonlijke situatie en uw behoeften staan bij onze bedrijfsovername aanpak centraal. Een concreet bedrijfsovername stappenplan informeert u vervolgens over het maatwerk traject, inclusief een inschatting van de doorlooptijd en de kosten voor het bedrijfsovername traject. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Verrassingen tijdens de rit? Niet bij Van Oers: tijdens onze werkzaamheden houden wij u continu op de hoogte van alle ontwikkelingen in het proces van uw bedrijfsverkoop of bedrijfsovername en de gemaakte kosten, zodat u te allen tijde precies weet waar u aan toe bent: zowel ten aanzien van het proces als het afgesproken honorarium.

Vertrouwelijkheid en geheimhouding staan bij ons hoog in het vaandel. De wijze van communiceren wordt voorafgaand aan het traject met u afgestemd, maar verloopt in de regel via uw privé-adres en mobiele telefoon.

Wij werken altijd met een projectteam van minimaal twee bedrijfsoverdracht adviseurs, die u tijdens het gehele traject begeleiden. Deze werkwijze maakt het mogelijk de werkzaamheden zo efficiënt en praktisch mogelijk uit te voeren. Bovendien bent u tijdens de gehele looptijd van het bedrijfsovername of bedrijfsverkoop traject verzekerd van een aanspreekpunt.

Neem contact met ons op
Naam:*
Bedrijfsnaam:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Opmerkingen:
Vraag onze klant naar zijn ervaring