Willem van Esch - Senior adviseur

"Het mooie aan Corporate Finance, naast het in de praktijk brengen van mijn studies, vind ik de diversiteit van het werk en de combinatie van werken met cijfers en mensen."

Willem behaalde zijn Master Investment Analysis en zijn Master Economics aan de Universiteit van Tilburg. Halverwege 2013 is hij in dienst getreden bij Van Oers Corporate Finance. Hiervoor heeft Willem ongeveer anderhalf jaar bij Van Gansewinkel gewerkt en daar als controller ervaren hoe private equity partijen opereren. Sinds zijn start bij Van Oers Corporate Finance  heeft Willem aan diverse verkoop- en overnametrajecten, financieringsvraagstukken en waardebepalingen meegewerkt.

Willem is betrokken geweest bij uiteenlopende opdrachten waaronder de terugkoop van het minderheidsaandeel in MeDis, de verkoop van Climatic, vele aankooptrajecten voor DentConnect en diverse waarderingsvraagstukken. 

Willem heeft tevens de master Business Valuation aan TIAS School of Business and Society afgerond en staat sindsdien ingeschreven als Register Valuator bij het NIRV.