Victor Edel - Senior adviseur

"De professionele, persoonlijke en bovenal pragmatische aanpak waar Van Oers Corporate Finance voor staat, met als doel onze klant zo goed mogelijk van dienst te zijn, biedt mij de uitdaging gedreven aan het werk te gaan."

Victor behaalde zijn Master Finance aan de Universiteit van Tilburg. Begin 2013 is hij in dienst getreden bij Van Oers Corporate Finance. Reeds tijdens zijn studie heeft Victor ervaring opgedaan binnen het vakgebied fusies en overnames, o.a. middels een stage bij een corporate finance boutique. Sinds zijn start bij Van Oers Corporate Finance heeft Victor aan diverse verkoop- en overnametrajecten, financieringsvraagstukken en waardebepalingen meegewerkt.

Victor is betrokken geweest bij uiteenlopende opdrachten waaronder de verkoop van geitenkaasproducent Bettinehoeve aan het Zwitserse Emmi, de verkoop van diverse windturbine- en zonneparken van Delta NV aan Eneco, de verkoop van Tyrenet Midden Brabant aan een MBI’er en de fusie van Mardenkro met het Franse Sudlac.

Victor heeft in 2017 de master Business Valuation aan TIAS School of Business and Society afgerond en staat sindsdien ingeschreven als Register Valuator bij het NIRV.