Netwerk Corporate Finance

Om u te verzekeren van de kwalitatief hoogwaardige dienstverlening welke u van ons mag verwachten, zijn wij aangesloten bij de Dutch Corporate Finance Association en de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen. Deze vakorganisaties bieden een keurmerk voor kwaliteit. Daarnaast zijn wij aangesloten bij Leading Edge Alliance, een wereldwijd netwerk van professionele adviesorganisaties. Hiermee zijn wij in staat onze klanten op internationale schaal van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening te voorzien. Om onze kwaliteit op het gebied van ondernemingswaarderingen te waarborgen, zijn wij geregistreerd Business Valuator en lid van het Nederlands Instituut van Register Valuators(NIRV).

Via onze databases hebben wij toegang tot de meest uitgebreide informatie over ondernemingen. Daarnaast krijgen wij uit ons netwerk van fusie- en overnamekantoren, banken en andere relaties dagelijks nieuwe aan- en verkoopprofielen toegezonden. Ook onderhouden we nauwe contacten met de Kamer van Koophandel. Uit eerdere transacties hebben wij relaties met potentiële kopers in de meest uiteenlopende branches, zowel nationaal als internationaal.

Ons uitgebreide netwerk van banken, informal investors, regionale ontwikkelingsmaatschappijen en ons lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen stelt ons in de gelegenheid u optimaal te begeleiden bij de invulling van uw financieringsbehoefte.


Van Oers Corporate Finance is onderdeel van Van Oers Accountancy & Advies.

Neem contact met ons op
Naam:*
Bedrijfsnaam:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Opmerkingen:
Vraag onze klant naar zijn ervaring