Tandvitaal neemt SanaCare Group over
Tandvitaal neemt SanaCare Group over

Referentie: Van Oers begeleidt Tandvitaal bij overname

De SanaCare Group bestaat uit 13 praktijken (bekend als Samenwerkende Mondzorgcentra) en een tandtechnisch laboratorium. De praktijken zijn grotendeels gevestigd in de regio’s Rijnmond en Utrecht. De praktijken zijn voornamelijk actief in algemene tandheelkunde en zijn tevens gespecialiseerd in het verlenen van tandheelkundige zorg aan kinderen.

Tandvitaal is een geïntegreerde aanbieder van tandheelkundige zorg en is momenteel met name actief in Noord-Brabant, Zuid-Holland, Zeeland en Midden-Nederland, met de ambitie om door te groeien tot een landelijk dekkende keten.

Sinds Bencis Capital Partners in juli 2011 een meerderheidsbelang heeft verworven in Tandvitaal is de onderneming zeer actief op het overnamepad om het aantal patiënten en praktijken uit te breiden.Tandvitaal heeft de activiteiten van 12 praktijken en het tandtechnisch laboratorium van de SanaCare Group overgenomen, waardoor Tandvitaal na de overname van SanaCare is uitgebreid naar circa 40 praktijken.

Van Oers Corporate Finance heeft Tandvitaal in het hele proces begeleid. Tevens is Van Oers Corporate Finance betrokken bij de implementatie en optimalisatie van de keten.

Vragen?

Stel ze aan de adviseur die deze overname heeft begeleid:

Vraag onze klant naar zijn ervaring

Referenties aankoop / MBO