Aankoop Sema etiketten door drukkerij Belona
Aankoop Sema etiketten door drukkerij Belona

Referentie: Van Oers begeleidt Belona bij de overname van Sema

Belona is een gerenommeerde speler in de markt van zelfklevende etiketten, labels en DinA4-produkten. Belona levert voornamelijk aan de food-sector, de farmaceutische industrie , de logistieke sector, de AGF-branche en kantoorgroothandels.

Sema en de overdracht
Sema levert de etiketten aan supermarktketens en de food-sector. Nadat Sema in staat van faillissement werd gesteld vond binnen een week, zonder onderbreking van het productieproces, de formele overdracht van de onderneming plaats. Sindsdien worden de activiteiten voortgezet onder de naam Sema Label. Door de overname zijn achttien van de 27 banen behouden gebleven. Aanvankelijk worden de activiteiten voortgezet in het voormalige pand van Sema op industrieterrein Oude Molen in Halsteren. Na een periode van circa 6 maanden wordt Sema Label is als separate entiteit ondergebracht in het bedrijfspand van Belona in Oud Gastel.

Door de acquisitie groeit Belona uit tot een groep bedrijven met 75 medewerkers en een gezamenlijke omzet van circa achttien miljoen euro per jaar. Hiermee versterkt Belona haar concurrentiepositie als producent van zelfklevende etiketten en labels voor de food-sector aanzienlijk.

 

Vragen?

Stel ze aan de adviseur die deze overname heeft begeleid:

Referenties