Financiering Grand Hotel Ter Duin Burgh-Haamstede
Financiering Grand Hotel Ter Duin Burgh-Haamstede

Referentie: Van Oers begeleidt bij de financiering van Grand Hotel Ter Duin

In Burgh-Haamstede is het Grand Hotel Ter Duin opgeleverd. De 137 suites van dit **** hotel zijn door de projectontwikkelaar in 2 jaar tijd als separate eenheden verkocht aan investeerders. Van Oers Corporate Finance heeft Grand Hotel Ter Duin onder meer ondersteund bij het aantrekken van de benodigde financiering voor de ontwikkeling van de congres- en horecafaciliteiten (o.a. onroerend goed) alsmede financiering ten behoeve van de exploitatie hiervan.

Ondernemers Marco bij de Vaate (DPP Vastgoed Groep) en Leo van Vliet (hotel De Zeeuwse Stromen) hebben zich in het verleden gepositioneerd als pioniers en trendsetters in hun branches. Gedreven ondernemers die organisaties op een professionele wijze structureren wat heeft geleid tot gerenommeerde en rendabele ondernemingen. De heren Bij de Vaate en Van Vliet hebben hun kennis en ervaring gebundeld, hetgeen heeft geresulteerd in de realisatie van Grand Hotel Ter Duin. De activiteiten van Grand Hotel Ter Duin zullen onder meer bestaan uit verhuurbemiddeling en beheer voor de suitehouders alsmede de exploitatie van de congres- en horecafaciliteiten. Ook hiervoor is een innovatief concept ontwikkeld.

De door Van Oers Corporate Finance uitgevoerde haalbaarheidsstudie en het door haar opgestelde financieringsmemorandum hebben de basis gevormd voor de verstrekte bancaire financiering.

Vragen?

Stel ze aan de adviseur die dit financieringstraject heeft begeleid:

Referenties