Verkoop Dekker Van Geest aan Batenburg Beheer NV
Verkoop Dekker Van Geest aan Batenburg Beheer NV

Referentie: Verkoop van Dekker van Geest aan Batenburg Beheer

Bedrijfsoverdracht installateur Dekker van Geest

De onderneming
Dekker van Geest in Monster is een middelgrote werktuigbouwkundige installateur die voornamelijk actief is in het Westland en de regio Haaglanden. Het bedrijf telt circa 60 medewerkers. Projecten worden gerealiseerd in scholen, kantoorpanden, zorginstellingen en diverse bedrijfsgebouwen. Naast deze projecten voert Dekker van Geest ook het preventief en correctief onderhoud aan installaties uit.

De transactie
Van Oers Corporate Finance adviseerde Dekker van Geest bij de verkoop van 100% van de aandelen aan het beursgenoteerde Batenburg Beheer. Het allround werktuigbouwkundig installatiebedrijf, met op jaarbasis een omzet van ruim elf miljoen euro, vormt een waardevolle aanvulling in West-Nederland op de activiteiten van Batenburg Beheer. Het bedrijf is voortgezet onder leiding van de huidige directie.

Vraag Jim Vermeule naar zijn ervaring

Vul in het onderstaande formulier uw naam en e-mailadres in en u krijgt het mobiele nummer en de contactgegevens van onze klanten. Dan kunt u hen persoonlijk bellen om te ervaren hoe zij onze dienstverlening hebben ondervonden.

Naam:*
E-mailadres:*
Referenties