Verkoop van FietsNed aan Pon Holdings
Verkoop van FietsNed aan Pon Holdings
Verkoop van Tyrenet Midden-Brabant aan MBI kandidaat
Verkoop van Tyrenet Midden-Brabant aan MBI kandidaat
Verkoop van Vinke Display aan Schumacher Packaging GmbH
Verkoop van Vinke Display aan Schumacher Packaging GmbH
Verkoop van de Cepro Groep aan Indutrade Benelux
Verkoop van de Cepro Groep aan Indutrade Benelux

Bedrijfsverkoop

Aan de beslissing om over te gaan tot verkoop van een onderneming kunnen diverse redenen ten grondslag liggen. Als u uw leven lang hebt gewerkt aan uw onderneming en vindt dat het moment is gekomen om meer van uw vrije tijd te genieten, is de verkoop van uw onderneming vaak een emotionele gebeurtenis met een significante invloed op de rest van uw leven. Om met een bedrijfsoverdracht het optimale resultaat te behalen, is een zorgvuldige en professionele benadering van cruciaal belang. Wij kunnen u deze benadering bieden bij de bedrijfsverkoop van uw onderneming. Het is mogelijk uw onderneming te verkopen aan uw management, een familielid of aan derden.

Bedrijfsverkoop aan derden

Bij de verkoop van uw onderneming aan een derde, speelt het vinden van de juiste koper een voorname rol. Ons uitgebreide netwerk van investeringsmaatschappijen, collega fusie- en overnameadviseurs, banken en management buy-in(MBI) kandidaten, stelt ons in staat de juiste koper voor u te vinden. Lees meer over bedrijfsverkoop aan derden.

Bedrijfsverkoop aan management

Het komt steeds vaker voor dat een onderneming niet aan een externe partij wordt verkocht, maar aan het zittende management. In deze trajecten begeleiden wij u als directeur groot-aandeelhouder bij de bedrijfsverkoop. Lees meer over bedrijfsverkoop aan management.

Bedrijfsverkoop binnen familie

De verkoop van een onderneming aan een of meerdere familieleden is van een van de meest voorkomende en vanzelfsprekende opvolgingsscenario’s. Heden ten dage wordt bedrijfsopvolging binnen de familie meer en meer gezien als een strategisch alternatief. Lees meer over bedrijfsverkoop binnen familie.

Vraag vrijblijvend stappenplan bedrijfsverkoop aan!
E-mailadres:*
Vraag onze klant naar zijn ervaring