"Van Oers gaat zorgvuldig met met de haar toevertrouwde belangen om"
"Van Oers gaat zorgvuldig met met de haar toevertrouwde belangen om"

Rassers Advocaten

Van Oers Corporate Finance en Rassers Advocaten kennen een lange geschiedenis van uitstekende samenwerking. Al in 2003 hebben wij samen de verkoop van Vincor aan het Zweedse SCA begeleid. Vanaf dat moment zijn vele nationale en internationale overnames in goede samenwerking tot stand gebracht (o.a. de MBO van Koninklijke Bammens, de verkoop van TT Fijnmechanica, Henningsen, Lumoluce en Vinke Display). Zowel Bart van Logtestijn als John Velenturf verwijzen veel van hun klanten naar Van Oers.

Door de vele gemeenschappelijke ervaringen weten wij hoe professioneel, zorgvuldig en betrokken Van Oers met de haar toevertrouwde belangen omgaat. Het is geen sinecure om de belangen van de opdrachtgever, of het nu om de verkoop of aankoop of de financiering van een onderneming gaat, te bewaken in de dynamiek die zo’n proces meebrengt. De emoties kunnen soms hoog oplopen, de belangen zijn altijd groot en de deals zijn vaak behoorlijk ingewikkeld, zeker voor partijen die daar nog nooit mee te maken hebben gehad. De mensen van Van Oers zijn keer op keer in staat om hun cliënten door dat proces heen te loodsen. Vandaar dat Rassers haar cliënten die een bedrijf willen kopen of verkopen of een financiering zoeken, graag naar Van Oers verwijst.

Over Rassers Advocaten

Rassers Advocaten bestaat ruim 100 jaar en is een van de meest toonaangevende advocatenkantoren in Zuidwest Nederland. In de ondernemingssectie van Rassers houden een aantal advocaten zich bezig met het begeleiden van vele nationale en internationale transacties.

Een greep uit de doorverwezen klanten

Arjan van Dijk

Ik ben al jaren huisadvocaat van de Arjan van Dijk Groep. Toen zij benaderd werden door een potentiele koper, heb ik de aandeelhouders geadviseerd om ze in dit proces door Van Oers te laten begeleiden. De onderneming is succesvol verkocht aan de Jaarbeurs Utrecht. Toen de oud-aandeelhouders de mogelijkheid kregen de onderneming terug te kopen, heeft Van Oers hen weer begeleid in dit proces.

-John Velenturf-

Ardo
Onze relatie Ardo Groep benaderde ons met de vraag of wij hen konden bijstaan bij het overnametraject van Ploegmakers Food Ingredients uit Veghel. Voor mij was dit aanleiding om de introductie te verzorgen bij Alexander den Boer en zijn team van Van Oers Corporate Finance. Zij konden gedurende dit proces als procescoördinator en onderhandelaar optreden zodat Rassers Advocaten op het geschikte moment haar juridische rol kon nemen. Het bleek wederom een vruchtbare samenwerking te zijn die op tevredenheid van Ardo kon rekenen.

-Bart van Logtestijn-

Vraag Rassers Advocaten naar hun ervaring

Vul onderstaand uw naam en emailadres in en u krijgt het mobiele nummer en de contactgegevens van onze ambassadeurs. Dan kunt u hen persoonlijk bellen om te ervaren hoe zij onze dienstverlening hebben ondervonden.

Naam:*
E-mailadres:*