"Het is snel schakelen met Van Oers Corporate Finance"
"Het is snel schakelen met Van Oers Corporate Finance"

Dirk Harm Eijssen

Dirk Harm Eijssen werkt als partner en oprichter van Gwynt al een aantal jaren samen met  Van Oers Corporate Finance. Voor verschillende cliënten hebben Van Oers Corporate Finance en Gwynt in teamverband bedrijven niet alleen ondersteund bij een succesvolle acquisitie of Management Buy-Out, maar ook de benodigde herstructurering nadien.

Over Gwynt

Gwynt realiseert ambities van ondernemers en ondernemende bedrijven in de retail en maak-industrie. Wij werken met kleine, ervaren teams en combineren marktkennis met inhoudelijke expertise en veranderkracht. Hierdoor zijn wij in staat snel tot de kern te komen, de ambitie(s) weer levend maken en van hier uit een gezamenlijk verbeterplan te schetsen en te implementeren. Onze klanten realiseren hierdoor duurzame groei en een cultuur van continue verbeteren. Gwynt is in 2005 opgericht door vier ondernemende consultants die niet alleen wilden adviseren, maar ook veranderingen wilden doorvoeren. Daarbij hoort ook het maken en implementeren van (herstructurerings)plannen bij MBO’s en/of acquisities.

Gezamenlijk optrekken bij het succesvol realiseren van een MBO | Atlanta Office Products

Wij hebben verschillende keren met Van Oers Corporate Finance samengewerkt. Het meest aansprekende voorbeeld was de MBO van Atlanta Office Products, een grote Europese producent van kantoorartikelen. Het zittende management werd door de Amerikaanse eigenaar (familiebedrijf) gevraagd het verlieslatende bedrijf over te nemen. Daarbij moest een forse herstructurering doorgevoerd worden om het bedrijf in korte tijd weer winstgevend te maken. 

Terwijl het team van Van Oers Corporate Finance de onderhandelingen voor de overnemende partij voerde met de advocaten van de Amerikaanse moeder, ging het team van Gwynt aan de slag met het maken van de herstructureringsplannen. Door intensief samen op te trekken konden we snel schakelen en konden we goed profiteren van elkaars expertise. Dit leidde ertoe dat het overnameproces niet alleen snel en soepel verliep, maar dat de nieuwe eigenaren ook na de closing direct door konden met het herstructureringsproces onder begeleiding van Gwynt. Er ging geen schaarse tijd verloren, vooral doordat het team van de nieuwe eigenaren, Van Oers CF en Gwynt intensief had samengewerkt. 

Over de samenwerking met Van Oers Corporate Finance

Ook in andere trajecten, zoals onder andere de acquisitie van Van der Meer Logistics door Post Kogeko, is de samenwerking met Van Oers Corporate Finance zeer positief geweest. Het team is pragmatisch, snel en levert uiteraard ook kwaliteit. Het belangrijkste voor ons is dat we elkaar snel kunnen vinden en dat Van Oers alles in het werk stelt om de cliënt waarde te leveren.

-Dirk Harm Eijssen-

Vraag Dirk Harm Eijssen naar zijn ervaring

Vul onderstaand uw naam en emailadres in en u krijgt het mobiele nummer en de contactgegevens van onze ambassadeurs. Dan kunt u hen persoonlijk bellen om te ervaren hoe zij onze dienstverlening hebben ondervonden.

Naam:*
E-mailadres:*