"Ik verwijs met veel vertrouwen relaties door naar Van Oers Corporate Finance"
"Ik verwijs met veel vertrouwen relaties door naar Van Oers Corporate Finance"

Arie Meeuwissen

Arie Meeuwissen (voormalig Managing Director van Sales Improvement Group) kwam bij veel MKB en Grootbedrijf ondernemingen als strategisch adviseur. Nadat Sales Improvement Group deze ondernemingen verder had geholpen met professionalisering en groei kwam daarna ook regelmatig de verkoop van het bedrijf aan de orde. Ik verwees deze klanten vaak door naar Van Oers Corporate Finance. Door de heldere en realistische inzichten in het verkoopproces en de professionele aanpak wist ik dat klanten deze verwijzing zouden waarderen.

Toen ik vorig jaar zelf mijn bedrijf wilde verkopen was de keuze dan ook snel gemaakt om Van Oers Corporate Finance als adviseur in te schakelen. Door de adviezen over de onderhandelingsstrategie en de verkoop voorwaarden is een zeer bevredigende verkoop tot stand gekomen voor alle partijen.  Van Oers Corporate Finance keek niet alleen naar de beste prijs voor mij als verkoper maar ook of de continuïteit van het bedrijf na verkoop gewaarborgd was. En dat is zeker gelukt nu het bedrijf nog steeds doorgroeit.  Als oprichter vind ik dat mooi en kan ervan genieten. Ik verwijs dus nu nog steeds met veel vertrouwen relaties door naar Van Oers Corporate Finance.

-Arie Meeuwissen-

Vraag Arie Meeuwissen naar zijn ervaring

Vul onderstaand uw naam en emailadres in en u krijgt het mobiele nummer en de contactgegevens van onze ambassadeurs. Dan kunt u hen persoonlijk bellen om te ervaren hoe zij onze dienstverlening hebben ondervonden.

Naam:*
E-mailadres:*