Van Oers begeleidt Oostvogels bij de verkoop aan Neele-Vat Logistics
Van Oers begeleidt Oostvogels bij de verkoop aan Neele-Vat Logistics

Referentie: Verkoop familiebedrijf Oostvogels Groep aan Neele-Vat Logistics

Oostvogels Groep is een logistieke dienstverlener met vestigingen in Hazeldonk en het Belgische Meer. De activiteiten van de onderneming bestaan uit transport, distributie, warehousing, silo-opslag en verpakken gericht op onder meer de voedselverwerkende industrie en de chemiesector. Hierin werden zij ondersteund door het transport en logistiek team van Van Oers.

Het familiebedrijf Oostvogels Groep wordt door de derde generatie Oostvogels verkocht aan het Neele-Vat. Dit bedrijf is een fusie van de familiebedrijven Neele Logistics en Vat Logistics.

Oostvogels Groep opereert na overname met haar 165 werknemers onder eigen naam binnen Neele-Vat Logistics. Met de overname van de onderneming wordt de continuïteit van de onderneming gewaarborgd. Neele-Vat Logistics beschikt na deze overname over achthonderd medewerkers, verspreid over twintig vestigingen in negen landen.

Transactie

Van Oers Corporate Finance heeft de verkopers begeleid gedurende het gehele overnametraject, waaronder de waardebepaling, het opstellen van het informatiememorandum, de onderhandelingen, het boekenonderzoek en de coördinatie bij het opstellen van de overnamecontracten.

 

Winand Leenaars
Transactiemanager +31(0)6 248 91 977 +31(0)76 53 03 838
Tim van Rijn
Adviseur +31(0)6 402 84 750 +31(0)76 53 03 838

Referenties bedrijfsverkoop