Overname deelbelang aandelen Easyflex
Overname deelbelang aandelen Easyflex

Referentie: Overname deelbelang aandelen Easyflex

Begin jaren negentig beginnen informaticastudenten Toine Bommelijn en Ronald van der Lee een hobbyproject. Doel is een applicatie te ontwikkelen voor de uitzendbranche. Enkele jaren later werd Easyflex opgericht. De afgelopen 15 jaar heeft Easyflex een compleet softwarepakket ontwikkeld dat de belangrijkste processen binnen en buiten een onderneming ondersteunt, specifiek gericht op de uitzendbranche.

Easyflex staat in de markt bekend als een betrouwbare partner met een solide softwarepakket dat zich positioneert op het middensegment qua prijs en functionaliteit. Easyflex exploiteert op het moment 6 actieve diensten; Easyflex Software, Easyflex Planning, Digitale Handtekening, Flexwrapp, Documentmanagement en Service Plus.

Van Oers Corporate Finance begeleidt overname

De afgelopen jaren ontstond bij de heren een andere toekomstvisie en werden gesprekken gevoerd om elkaars aandelen over te nemen. Uiteindelijk heeft Toine Bommelijn het aandelenbelang van Ronald van der Lee overgenomen

Van Oers Corporate Finance heeft Toine Bommelijn begeleid in het gehele overnameproces, van de waardebepaling, tot de financieringsaanvraag en de contractonderhandelingen.

In de media

Klik hier voor het vanwaarde magazine 

Vragen? 

Referenties aankoop / MBO