Verkoop van deelbelang in Bumet Hungary
Verkoop van deelbelang in Bumet Hungary

Referentie: Van Oers begeleidt de verkoop van deelbelang in Bumet Hungary

Bumet is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en montage van plaatwerkonderdelen, complete samenstellingen en gereedschappen. Bumet levert hierbij onder meer aan de automotive, medische- en agrarische industrie. De onderneming werd in 1954 opgericht door Bert Buijsen. In de loop der jaren heeft de onderneming een gestage groei doorgemaakt. In 1985 heeft de onderneming zich gevestigd in het huidige bedrijfspand aan de Industrieweg in Heeze. In 2001 is een tweede vestiging in Hongarije geopend, waarna de onderneming is uitgegroeid tot haar huidige circa 300 medewerkers.

De heer Kuppens is sinds 1994 werkzaam geweest voor Bumet. Allereerst hoofdzakelijk gericht op de technische ontwikkeling en later ook de operationele aansturing van de locatie in Heeze. Na 1994 is de onderneming gegroeid van circa 55 naar circa 120 medewerkers in 2001. In 2001 heeft de heer Kuppens de tweede vestiging in Hongarije opgezet en uitgebouwd tot haar huidige omvang.

Onder meer omwille van zijn leeftijd heeft de heer Kuppens besloten zijn minderheidsbelang in de Hongaarse vennootschap aan te bieden aan de meerderheidsaandeelhouder, Bumet Beheer B.V.

Transactie

Van Oers Corporate Finance heeft de heer Kuppens begeleid gedurende het gehele proces van het bepalen van de waarde van de onderneming, de onderhandelingen tot het opstellen van de overnamecontracten.

Vragen?

Stel ze aan de adviseur die deze verkoop heeft begeleid:

Winand Leenaars
Transactiemanager +31(0)6 248 91 977 +31(0)76 53 03 838
Vraag onze klant naar zijn ervaring

Referenties internationaal