Arjan van Dijk gaat zelfstandig verder
Arjan van Dijk gaat zelfstandig verder

Referentie: Van Oers begeleidt bij de verzelfstandiging van Arjan van Dijk

Arjan van Dijk, dat sinds 2008 onderdeel was van Jaarbeurs Catering Services, is vanaf 1 januari 2014 zelfstandig verder gegaan. Door deze transactie komt Arjan van Dijk weer in handen van de voormalige directie, Jos Peeters en Roland Ernst. De gezamenlijke beslissing tot verzelfstandiging is een logisch gevolg van de nieuwe strategie van Jaarbeurs Catering Services.

Waar Arjan van Dijk zich voorheen richtte op álle evenementdisciplines, van catering tot decorbouw en entertainment, gaat zij zich nu concentreren op haar kernactiviteit: de creatie en ontwikkeling van evenementen die een ware belevenis zijn, de eigen signatuur dragen van de opdrachtgever en die steeds weer het verwachtingspatroon van de gasten overtreffen. De afdeling Decor & Styling blijft integraal onderdeel van de Jaarbeurs Groep.

Als evenementenorganisatie gaat Arjan van Dijk met name gebruikmaken van haar vier eigen locaties: Jaiselings Royal Palace in Wernhout, Kruithuis Arsenaal in Woudrichem en Fort St. Gertrudis en Puur!achter de markt in Geertruidenberg.

Van Oers Corporate Finance begeleidde Jos Peeters en Roland Ernst bij de gehele verzelfstandiging van Arjan van Dijk. Van Oers Corporate Finance begeleidde hen ook in 2008 bij de verkoop van Arjan van Dijk aan Jaarbeurs Catering Services. 

Vragen?

Stel ze aan de adviseur die deze verzelfstandiging heeft begeleid:

Vraag onze klant naar zijn ervaring

Referenties aankoop / MBO