14e editie van Van Waarde - vaktijkschrijft voor RV's

16-09-2015

Het Nederlands Instituut van Register Valuators (NIRV) heeft op 15 september, de 14e editie van Van waarde uitgegeven. Van Waarde is een digitaal magazine met opiniërende artikelen over de huidige financiële en economische actualiteit. Het toont via concrete voorbeelden de eigen kracht en bijzondere kennis van de Register Valuators (RV’s). Daarnaast biedt Van Waarde autoriteiten uit het vakgebied een podium om hun mening over ontwikkelingen te ventileren.

In deze editie vertelt Camilla van den Boom over de negen bouwstenen van het Canvas model. Hiermee houdt u grip op uw concurrentiepositie. Ook leest u over de fusie tussen NIRV en SWBO en de gezamenlijke plannen van beide partijen om dé beroepsgroep voor waardeerders te worden. Verder komt de verkoop van Mobile Service aan bod. 

Ook kruisen twee deskundigen de degens over de stelling ‘Waarderen is lastiger dan ooit’. Tot slot komt in de opmerkelijke overname de verkoop van een deel van Stage Entertainment door investeringsmaatschappij CVC aan bod.

Bekijk de editie hier

Terug

 

Onze Register Valuators:

 

John Knevels
Directielid Fiscaal +31(0)6 532 31 096 +31(0)76 53 03 800