DCFA feliciteert Van Oers Corporate Finance met Deal of the year

15-01-2014

Van Oers Corporate Finance heeft de “Deal of the year 2013 Award” in ontvangst genomen. De award, geïnitieerd door de DCFA (Dutch Corporate Finance Association), werd 14 januari 2014 uitgereikt door juryvoorzitter Peter Paul de Vries.

Van Oers Corporate Finance ontving de Award voor de begeleiding bij de verkoop van Henningsen Nederland B.V. aan het beursgenoteerde Ariake Japan. De deal werd geroemd op basis van complexiteit, creativiteit en het multidisciplinaire- en internationale karakter.


Henningsen Nederland is een specialistisch en een vooraanstaand producent van gedroogde vleespoeders en -korrels die wereldwijd in talloze producten verwerkt worden. Hierbij kan onder meer gedacht worden aan droge soepen, sauzen, bouillonblokjes, babyvoeding, diervoeding en snacks. Ariake Japan is een beursgenoteerde onderneming actief in de voedingsmiddelen- en ingrediëntenmarkt. Zij is actief op het gebied van natuurlijke ingrediënten afkomstig van onder meer kip, varkensvlees en rundvlees. Haar producten worden onder andere toegepast als basis voor soep en instant noedels.

Terug

Specialist betrokken bij dit artikel: