Workshop “Masterclass bedrijfsovernames"

19-09-2013

Van Oers Corporate Finance verzorgt workshops voor ondernemers, managers (MBO- en MBI-kandidaten) en informal investors op vrijdag 8 en vrijdag 22 november 2013 tijdens de Masterclass Bedrijfsovername. De kandidaten zullen waardevolle kennis vergaren en inzichten opdoen zodat zij deze in hun eigen overnametraject kunnen toepassen. Daarnaast krijgen de deelnemers toegang tot een netwerk van experts, bankiers en participatiemaatschappijen.

Alexander den Boer zal namens Van Oers Corporate Finance een inhoudelijke bijdrage leveren aan de Masterclass en zijn kennis delen over de strategische beoordeling en de waardebepaling van een onderneming. Vragen die hierbij aan bod zullen komen zijn onder andere: Hoe beoordeelt u een bedrijf? Wat zijn de waardecomponenten? Waar moet u op letten bij de waardebepaling? Wat zijn de belangrijkste waarderingsmethoden?

De Masterclass Bedrijfsovername wordt georganiseerd door Aurelius Executive Learning, uitgever Brookz en overnamematch.nl en zal plaatsvinden op landgoed Zonheuvel te Doorn. http://www.overnamemasterclass.nl/

 

Terug