Een brainstormsessie met ons, over úw toekomst

19-09-2013

De toekomst van uw bedrijf, daar heeft u waarschijnlijk altijd heel bewuste ideeën over gehad. Zonder een doelbewuste strategie, die jaren vooruitkijkt, was uw bedrijf immers nooit ver gekomen. Nadenken over toekomstige kansen en valkuilen wordt voor menig ondernemer een tweede natuur.

Maar hoe vaak staat u stil bij uw persoonlijke toekomst? Het moment dat u een stap terug wilt zetten lijkt misschien nog ver weg, om nog maar te zwijgen van bedrijfsoverdracht. Toch komt dat moment er ooit. En wie dán wil oogsten, moet daar eigenlijk al jaren doelgericht voorbereidingen voor treffen: een persoonsonafhankelijke bedrijfsstructuur, een juridische vorm bij die bedrijfsoverdracht fiscaal goed uitpakt, manieren om uw bedrijf aantrekkelijker te maken voor kopers en de potentiële opbrengst te verbeteren.

 

Om zeker te weten dat u een tijdige en goede start met uw bedrijfsoverdracht maakt, kan het geen kwaad daar eens op niveau – maar vrijblijvend – over te praten. Met mensen die de financiële en juridische, maar ook emotionele implicaties van bedrijfsoverdracht begrijpen. Een brainstormsessie over uw toekomst, met Van Oers Corporate Finance.

Meer weten? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Terug